Copanele false

de lili in Pui, 4 Noi 2011 | 5425 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe de pui
  • ceapa
  • usturoi
  • ardeu rosu sau gogosar
  •  un ou
  • vegeta
  • piper
  • pasta de ardeu

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Copanele false:

Luam pielea de pe copanele. Capatul de la os il lasam catre piele, deci il vom taia cu securicea. Carnea o macinam si o amestecam cu ceapa taiata marunt, usturoiul pisat, gogosarul taiat marunt si condimente dupa gust. Amestecam bine toate si umplem pielea luata de pe copanele. La capat le prindem cu scobitoare. Le punem in tava, alaturi de o ceapa , usturoi, vegeta, putina pasta de ardeu si apa .

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Copanele false" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Rocsi 1

04.11.2011, 20:47

sunt grozave..am vazut ca a facut o doamna saptamana trecuta la cireasa de pe tort....bravo!!!

mamaieelena 1

05.11.2011, 07:09

super arata

gaby_gabytza 1

21.11.2011, 14:02

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de pui umpluta servita cu garnitura de orez